Régi sérelmeiről, házasságuk titkairól mesélt G.w.M elhagyott felesége

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina új barátjának, G.w.M-nek az exe, Nagy Melanie interjút adott, a magánéletükről beszélt.
Vágólapra másolva!

G.w.M feleségében, Nagy Melanie-ban felszakadtak a régi sebek, a házassága alatt elszenvedett sérelmekről is beszélt egy friss interjúban.

Nagy Melanie, G.w.M exe Forrás: Facebook/Nagy Melanie

"A gyerekeim születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évek óta együtt voltam vele, és megkérte a kezem. Engem ez nagyon bántott, nagyon sokáig, de ő mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok, úgyhogy

Aztán, amikor megszületett a kislányom, akkor azért már mondtam, hogy legalább most vállaljuk fel. Valójában én is azt gondoltam, hogy privátban kell ezt kezelni, de utólag úgy értékelem, hogy én nagyon tudatosan el voltam ebben a kapcsolatban – úgymond – nyomva, de lehet, hogy túl erős ez a kifejezés. Azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám, a családunkra. Talán ezt a gondolatot az igazolja, hogy most pedig a totális ellentétét képviseli annak, amit együtt képviseltünk" – idézte a Blikk.

Az interjúból kiderült az is, hogy Melanie külföldi karrierről, komoly lehetőségről mondott le a család érdekében, hiszen a Fehér Házban is dolgozhatott volna, miután a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként elnyert egy washingtoni ösztöndíjat.