Új divat terjed a TikTokon, dühös miatta a népszerű magyar pár

Nagy Norbi és Vivien
Vágólapra másolva!
Nagy Norbi influenszer és a párja, Vivi az Instagramon mondták el a véleményüket egy új divatról, ami a TikTokon terjed.
Vágólapra másolva!

Nagy Norbi népszerű tiktokker Magyarországon, szerelmével közös oldalukon jelenleg 693 ezer követőjük van közös profiljukon, amit főleg vicces tartalmakért néznek a rajongók, már több mint 33 millió lájkot gyűjtöttek. Norbi és párja több közösségi oldalon is aktív, az Instagramon már több tízezren követik őket.

A szerelmes pár legújabb, lapozható posztjában fejtette ki a véleményét a TikTok pénzkeresési opciójáról, amivel manapság rengetegen élnek:

A TikTokon élő adás közben lehet pénzt keresni, amennyiben a rajongók ajándékokkal kedveskednek a felhasználónak, ami természetesen pénzbe kerül. Vivi és Norbi szerint sokan nyerészkedni akarnak a fiatalkorú rajongókból, akik nem képesek még észszerű döntést hozni, ezért pénzt küldenek a TikTokon épp élő adást tartó felhasználónak.

"Egyes tiktokkerek arra használják ezt a >>játékot<<, hogy kicsaljanak a kicsikből pénzt! Nem is olyan régen valaki 180000 Ft értékben küldött egy animációs ajándékot a kedvencének! 180000 Ft egy ember fizetése!" – írta felháborodva Vivien és Norbi a poszt leírásában.

Nagy Norbi és Vivien Forrás: Instagram/Nagy Norbi

A népszerű pár felhívta a rajongók figyelmét, hogy ne dőljenek be ezeknek az élő adásoknak, amikben a tiktokkerek pénzt kérnek, mert csak visszaélnek az emberek bizalmával. A posztot több ezren lájkolták rövid időn belül, rengetegen egyetértettek Norbi és Vivi álláspontjával.