Filmszerepet kapott a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője

Sebestyén Kátja
Vágólapra másolva!
Sebestyén Katja különleges felkérést kapott, egy filmben fog szerepelni.
Vágólapra másolva!

A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője egy hónappal ezelőtt adott életet harmadik gyerekének. Katja örömmel mesélte el a Borsnak, hogy nemrégiben különleges felkérést kapott, ugyanis egy horrorfilmben fog szerepelni, annak ellenére, hogy korábban még sosem próbálta ki magát a színészetben.

Forrás: Sebestyén Kátja/Instagram

"A kísértés az erdő mélyén című filmben egy egyetemi tanárt fogok alakítani. Eredetileg anyukát játszottam volna, de az összes felvétel a szülésem idejére esett, ezért ezt nem mertem bevállalni. Bár tény, hogy horrorfilmbe illő jelenet lett volna, ha ott indul meg a szülés..." - mondta Katja, aki azt is elárulta, hol fogják forgatni a 2023-ban bemutatásra kerülő egész estés mozifilmet.

"A romániai Nagykárolyban lesznek a forgatások egy patinás kastélyban. Mivel több napon keresztül folyik majd a munka, ezért lehetőséget kaptam arra, hogy a páromat és a gyermekeimet is magammal vigyem. Ez lesz az első komolyabb munkám a kislányom születése óta, ráadásul nem is kell sokat várni rá: április végén indul a forgatás" - árulta el.