Jenna Jameson 47 éves egykori pornószínésznőt váratlanul érte betegsége, egyik napról a másikra egyszerűen nem tudott lábra állni.

A három gyereket nevelő édesanyát – akinek hirtelen romlott le súlyosan az állapota egy rejtélyes betegség miatt – egy hónapon keresztül kórházi megfigyelés alatt tartották az orvosok, mégsem tudtak rájönni, hogy mi okozza a bénuláshoz hasonló tüneteket.

A nő elmondása szerint gyengeséget érzett lábaiban, volt, hogy hirtelen összeesett és párja vitte az ágyba, mert nem tudott egyedül felállni.

"Még mindig beteg vagyok, mint láthatjátok. Ágyban vagyok, de otthon vagyok, ami nagyon jó. Sokat alszom. Nem tudjuk, hogy pontosan mi a baj. Még mindig nem tudok felállni, de már jobban érzem magam, és a dolgok sokkal jobban mennek, szóval köszönöm a támogatást" - mondta egy Instagram-videóban Jameson.

Még mindig vizsgálatokra lesz szüksége Jamesonnak, hogy kiderüljön valóban mi okozza betegségét, de annyit már tudnak, hogy talán a combban található ideggel van valami gond – írja a Pagesix.