Kulcsár Edina anyagilag nem jár jól az új szerelemmel

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és Szabó András Csuti nem tudta megmenteni a kapcsolatát, szétválnak az útjaik. Az is hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a szépségkirálynőnek új szerelme van a zenész G.w.M. személyében. A sztár magánéleti válsága nem tett jót a karrierjének: számos szerződést visszamondtak.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina hatalmas követőtáborral rendelkezik a közösségi felületeken (az Instagramon például 629 ezren követik), eddig posztonként 250 és 400 ezer forint értékben kötött üzleteket, két saját cége is van, és Csutival közös cégük, a Social Guru is jól jövedelmezett eddig. A házaspár nem félt hitelt felvenni a családi házukra, azonban a szétválást követően a szépség egyedül kívánja a nagyjából félmillió forintos havi törlesztőrészletet fizetni, ami nehézségekbe ütközik napjainkban.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A negatív kommentek és az általános harag, amivel szembesülnie kellett a sztárnak oda vezetett, hogy jelenleg nincs további felkérése Kulcsár Edinának. A vasárnapi Blikknek a szépségkirálynő úgy nyilatkozott, hogy a szünet az ő döntése volt. Akár így van, akár a kényszer szülte a pihenését a sztárnak, úgy tűnik, a magánéleti válság nem tesz jót a reklámszerződéseknek - tudhatjuk meg a forrásokból.