Madonna szexinek szánt Instagram-képeinek semmi köze a valósághoz, durva, de így néz ki valójában

Madonna
Vágólapra másolva!
Új fotóin nem 63-nak néz ki a popsztár, hanem 23-nak, de kikerült róla egy paparazzo-kép - persze egészen más a fizimiskája. 
Vágólapra másolva!

A 63 éves Madonna sokszor volt excentrikus, etrovertált periódusban, ami nem meglepő egy világsztár énekesnőtől, aki negyven éve van a popszakmában, de újabban olyan képekkel bombázza a követőit, amelyet nehéz értelmezni. Például ezzel:

Madonna, Instagram

Előszeretettel öltözik latexbe, fekete bőrbe, és inkább néz ki dominának, a felpolcolt szilikonmellekkel, mint kedves, hatvanas nőnek.

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/2021 John Shearer/MTV VMAs 2021/John Shearer/Mtv Vmas 2021

A képet friss, ezt elnézve gondolná, hogy egy 63 éves asszony látható rajta?

https://www.instagram.com/madonna/

Azonban ez az Instagram-világ nem a valóság. Sokan tudják vagy sejtik, hogy a sztárok-celebek fotóinak jelentős részén van filter, dolgozott rajta a Photoshop, a kép előtt pedig sminkes, stylist, fodrász dologozik az alanyon.

Most Madonna bukott le épp, amikor a 21 éves fiával, Rocco Ritchie-vel vacsorázott Londonban egy étteremben. Amikor kijött, akkor készült róla fotó, és nem volt ideje sem lehetősége retusálást kérni, mobilos filtereket tenni rá, így a képeken egy jó húsban lévő, láthatóan korosabb, botoxot kedvelő nő látható, egyértelműen nem az a tini, akinek látszani akar. A képet itt tudja megnézni, teljes, erotikus képgalériát pedig itt talál a popsztárról.