Balázs Klári és Korda György beperlik zaklatóikat, és az arcukat is megmutatják

Korda György és Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári arról számoltak be a hivatalos Facebook oldalukon, hogy Xantus Barbarához hasonlóan nekik is vannak zaklatóik, és hamarosan névvel és arccal is megmutatják, hogy kik azok.
Vágólapra másolva!

"A zaklatás már divattá vált? Nekünk is van néhány elszánt, lealjasodott zaklatónk! Rövidesen el kell számolniuk a tetteikkel. Arccal, névvel és az írásaikból a legszebbeket fogom nyilvánosságra hozni, hogy mindenki lássa, mennyi problémás eset sétál szabadon a koncerteken! Több száz Facebook és e-mail van a birtokomban. Ezekből fogok szemezgetni! Komoly esettanulmány! DRUKKOLUNK NEKED BARBARA!" - írták, majd a Borsnak is nyilatkoztak a témában.

Forrás: Korda György és Balázs Klári

Balázs Klári arról is mesélt, hogy az illetők kezdetben az ő nevét használva írogattak másoknak, majd észrevette, hogy különböző felvételekre a hangját is ráhamisítják. Később kiderült, hogy a koncertjeiken is rendszeresen készítenek felvételeket, amiket aztán kereskedelmi forgalomba hoznak. Ezen a ponton úgy érzi, már nem lehet csendben rendezni az ügyet, ezért perre mennek.

(...) Nem tűrünk tovább, összegyűjtöttük a feljelentéshez szükséges anyagot. Teljes lajstromunk van, egy egész nagy esettanulmány jött össze erről a piszkos bűnöző bandáról. Tudjuk a nevüket, a várost, ahol élnek" - mondta.