Függőségéről vallott Szandi

Szandi
Vágólapra másolva!
Új szenvedélyéről is mesélt Pintácsi Alexandra.
Vágólapra másolva!

Március 19-20-án rendezik meg az I. Budapest Légtorna Fesztivál a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol Szandit is láthatja a közönség. "Az a megtiszteltetés ért, hogy a Gálaműsorban szerepelhetek egy profi artista, Szlavkovszki Zsolt oldalán. Először énekelni fogok, majd Zsoltival emelkedek a magasba. Nagyon megható és szép lesz, élvezem a próbafolyamatokat és alig várom, hogy a közönség is láthassa a munkánk gyümölcsét" - mesélte a Ripostnak, és arról is mesélt, hogy került az életébe az új szenvedély.

Forrás: Szandi/Instagram

"2018-ban egy televíziós műsor kapcsán ismerkedtem meg vele és Vincze Tündivel, aki ennek a sportnak a 'nagyasszonya'.

annyira otthonosan érzem magam ebben a közegben. A szabadság érzését adja."

"A gurtni igazság szerint két kötél, ami lóg le föntről, és a motorika húz fel minket, a magasban pedig csodákat lehet létrehozni. Nem mondom, hogy veszélytelen, mert akadnak veszélyes trükkök, amikor 6-8 méter magasan mindenféle biztosítás nélkül végezzük a mozdulatokat. Talán az adrenalin, ami ilyenkor erőt ad. Sosem éreztem azt, hogy félnék a magasságtól, a gyorsaságtól, a pörgéstől, sőt...

Sokszor éjszaka jut eszembe egy-egy veszélyesebb elem, ilyenkor mindig hagyok egy üzenetet Zsoltinak, másnap pedig átbeszéljük, hogyan lehet megcsinálni. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a mozdulatokat másodpercről másodpercre kielemezzük és aztán maximálisan begyakoroljuk, hogy aztán ne legyen belőle baj. Engem ez hihetetlenül feldob... Lehet, hogy adrenalinfüggő vagyok!"