Egész családja félelemben él a szektás táncosnő miatt

Miranda Derrick táncosnő
Vágólapra másolva!
Sok kérdést vet fel a Wilking család története, melyben a fiatal táncosnő szülei és nővére is azt állítják, hogy a nő egy szekta fogságában él, ezért nem tartja velük a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

A két nővér Melanie Wilking és Miranda Derrick együtt fedezték fel a TikTok-ot, volt egy közös profiljuk melyre táncos videókat töltöttek fel és hatalmas sikereket arattak, már több mint három millió követővel rendelkeztek.

Miranda hirtelen szakított családjával és önállóan próbálta karrierjét egyengetni, ekkor jött képbe az a bizonyos 7M Films nevű szórakoztatóipari management cég, melyről sokan úgy gondolják, hogy egy szekta, mely kifejezetten táncosokat környékez meg. A szülők és a lány nővére is a céget okolják a családi kapcsolatok bomlasztása miatt, egy elkeseredett Instagram videóban hívták fel az emberek figyelmét erre a problémára.

A lányok anyja azt állítja, miután fiatalabb lánya csatlakozott a csoporthoz teljesen megváltozott. Utoljára 2021 elején találkoztak vele és rá sem ismertek, mintha egy teljesen más ember lett volna. Majdnem egy évig nem állt szóba egyikükkel sem, sőt titokban férjhez ment egy James Derrick nevű táncoshoz, akit a 7M Films csoportban ismert meg.

Mivel a táncos elzárkózott a családtól, ők ezért fordultak a közösségi médiához és kérték követői segítségét, hogy el tudják őt érni és kérjék a nevükben, hogy menjen haza. Miranda úgy érezte, hogy sarokba szorították és kiteregették a családi problémákat, amihez másoknak semmi közük.

A nő egy hosszú levélben magyarázta el saját szemszögéből a helyzetet, melyet Instagram sztoriba töltött fel. Szerinte nincs semmilyen szekta, mindenki beszél a családjával rajta kívül, de ez az ő saját döntése, mivel sem a szülei, sem a nővére nem támogatták őt a terveiben. Állítólag akkor haragudott meg rájuk, amikor a sikeres TikTok csatornájukról teljesen letiltották a hozzáférését. Akkor döntött úgy, hogy egyedül folytatja tovább - írja a New York Post.