Mindketten elvált emberek, idén lesz az újabb esküvő. 

A szőke színésznő egy Kis zsolt nevű férfival alkozott párt, 2021 januárjában jelentette be a válást. "A férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem" -- mondta akkor.

Szabó ZsófiForrás: Szabó Zsófi/Instagram

Shane Tusup edző, mint ismert, Hosszú Katinka férje volt, a válás 2019 elején lezárult. Állítólag Tusup teljesen kiszállt a közös cégből (Iron Corporation Kft.), az olimpikon pedig kifizette. 

Szabó Zsófi, Shane TusupInstagram

Szabó Zsófi és új párja hetekig-hónapokig titkolta az új kacsolatot, de egyre több kép került ki róluk, nemrég pedig már Monacóból szórták a fotókat, ott volt a lánykérés is, láthatóan nagy harmóniában élnek.

"Valóban még az idén tervezik az esküvőt, de egyelőre semmilyen további részletet nem szeretnénk mondani" – erősítette meg a Blikk információját a pár managere, Palásthy Phaedra.