Wolf Kati évekkel ezelőtt az egész családjával Hong Kongba költözött, mivel a férje diplomáciai állást kapott, ám egy év után hazajöttek, mert nem érezték ott jól magukat. Egy évre rá szétváltak az útjaik, és azóta hivatalosan is kimondták a válást.

"Hazajöttünk, még egy ideig tartott a dolog, de most már jó pár éve nem vagyunk együtt. De azt hiszem, a legfontosabb megvan: egyrészt nem akarom semmissé tenni azt, hogy ő a karrieremben nagyon sokat segített, és ezért nagyon hálás vagyok neki. A mai napig tök jó a viszony, naponta beszélünk. A gyerekeknek ugyanúgy van egy anyjuk meg apjuk, csak ő máshol lakik. A kamasz gyerekeimre és a munkámra összpontosul az életem" - mondta az énekesnő a Palikék Világa by Mannában, ahol azt is elárulta, nagyon félt attól, amikor a gyermekei kamaszkorba lépnek, mert ő nem volt jó gyerek ebben az időszakban, lázadt, semmi sem volt megfelelő neki.

"Lehet, hogy ez vihar előtti csend, de az enyémek tök normálisak. Ha azt mondom nekik, gyertek ki beszélgetni, vagy együtt kajálunk, akkor kijönnek, kíváncsiak rám, én nagyon kíváncsi vagyok rájuk, még beszélgetünk. Azt kell mondjam, még nincsenek nehéz idők" - árulta el.