A születésnapos előadó esett ki a Sztárban sztár hatodik adásában

TV2 Sztárban Sztár 2022 Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán Kökény Attila Till Attila
Vágólapra másolva!
Szokásos módon – a még versenyben lévő énekesek – közös produkcióval nyitották meg az estét, ezúttal egységes farmer szettbe öltözve adták elő a Nirvana című slágert. Az este különlegessége, hogy csoportos produkcióval is készültek a fellépők. A hatodik élő adásból újabb énekes távozott, így már csak az eredeti mezőny fele maradt versenyben. Lássuk, hogy mit ítélt a zsűri, és mi történt a Sztárban sztár legutóbbi élő show-jában!
Vágólapra másolva!

Ember Márk – KISS – 38 pont

Az énekes a KISS amerikai hardrock-együttes frontemberét alakította és a zenekar egyik legismertebb dalát – az I was made for lovin' You-t – adta elő. Makranczi Zalán és Kökény Attila kilenc, míg Lékai-Kiss Ramóna és Papp Szabi tíz pontra értékelte az este első produkcióját.


Stohl András – Szandi – 38 pont

A színésznek maga Szandi segített a felkészülésben, ami még az énekesnőből is nosztalgikus hangulatot váltott ki a Nyugi doki című slágerét újra gyakorolni, hiszen már ő sem úgy énekel mint a 90-es évek elején, amikor még kislány volt. Stohl előadása közben a páholyból figyelte az eseményeket és láthatólag remekül szórakozott. Majdnem maximális pontszámot kapott a zsűritől, Makranczi Zalán adott egyedül nyolc pontot.

Péterffy Lili – Eminem – 40 pont

Az énekesnő kisfilmjében elmondta, hogy a múlt heti kritika nagyon motiválóan hatott rá, így próbál mindent tökéletesen tökéletlenül csinálni. Nagy átszellemülést igényel tőle Eminemmé alakulni, de nagyon boldog, hogy előadhatja a színpadon a rapper Oscar-díjas dalát a Lose Yourselfet, amivel Lilinek sikerült felrobbantania a színpadot és elbűvölnie a zsűrit. Papp Szabi szerint ők nemcsak röhögni, hanem tanulni is járnak ebbe a műsorba, amit az énekesnő képvisel. Ő kapta az este első maximális pontszámát.


Szekeres Adrien – Oszvald Marika – 40 pont

Nagyon fel kellett magát pörgetni Szekeres Adriennek, hogy Oszvald Marika színésznő stílusát felvegye. Felkészülés alatt meg is látogatták a színházban, ahol a művésznő segített az énekesnőnek a felkészülésben. Szekeres Adrienn operett előadásával megszületett az este második maximális pontszámra értékelt produkciója.

A cikk folytatásához kérjük, lapozzon!