Kulcsár Edina sztárszerelme szerint a felesége egyszerűen hazudik

G.w.M.
Vágólapra másolva!
A magát G.w.M-nek hívó rapper egy interjúban reagált felesége, Nagy Melanie által megfogalmazott kemény kritikákra, miszerint sokáig kénytelen volt titkolni a kapcsolatukat párja karrierje miatt.
Vágólapra másolva!

Nagy Melanie nagy port kavaró interjút adott a múlt héten, melyben volt párjáról is szó esett. A nő őszintén elmesélte, hogy bántja gyerekei apjának viselkedése.

A feleség elmondása szerint G.w.M – polgári nevén Varga Márk – nem akarta őt felvállalni nyilvánosan az első gyerekük születéséig. Döntését azzal indokolta, hogy a rajongó lányok miatt nem fér bele, hogy vállalja kapcsolatát, ezzel ártana a karrierjének. Nagy Melanie azt fájlalta leginkább, hogy Kulcsár Edinával kapcsolatban hasonló gondolatok sem merültek fel a férfiben.

A feleség nyilatkozata mellett G.w.M sem tudott elmenni szó nélkül, ezért úgy döntött megvédi magát és ő is nyilatkozik Melanie állításaival kapcsolatban. A rapper tagadja felesége állításait, elmondása szerint a nő döntése volt, hogy nem akart szerepelni a nyilvánosság előtt.

„Melanie-val úgy jöttem össze, hogy ő nem akar szerepelni, ő háttérbe vonul, gyereket akar nevelni, és megadtam. Ő volt az otthonért a felelős, minden másért én" – idézte a Bors a rapper szavait, aki még hozzátette, hogy nagyon sok mély sérelme van, amit a gyerekei anyja iránt érzett tiszteletből nem fog elmondani.