Megdöntötte a nézettségi csúcsát Hajdú Péter műsora

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Rekordot döntött és minden idők legmagasabb eredményét érte el az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a 18-59-es korosztályban. A talkshow-reality ezzel együtt az összes kiemelt célcsoportban remekelt, stabilan a TOP10 legsikeresebb csatorna között tartva a LifeTV-t.
Vágólapra másolva!

Minden eddiginél magasabb közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos, 18-59-es célcsoportban az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adása. Az idén tavasszal negyedik szezonját futó talkshow-reality Járai Mátéval készült epizódja magasan a csatornaátlag fölött teljesítve, 3.05%-os eredményt ért el az említett korosztály körében - áll a Life TV közleményében.

Hajdú Péter Forrás: (c)Mate Krisztian

A rekordot hozó műsorszám további célcsoportokban is remekelt: a 18-59-es mellett a 18-49-es célcsoportban (2.68% shr) és a teljes lakosság (2,41% shr) körében is kiemelkedőn népszerűnek bizonyult, mindhárom esetben a TOP10 legsikeresebb televízió csatorna közé emelve a LifeTV-t a műsor adásideje alatt. A 18-59-es célcsoportban a 6. 18-49-ben a 7. a teljes lakosság körében pedig a 7. volt.

Az Összezárva Hajdú Péterrel március 18-án este 10-kor folytatódik a LifeTV-n a következő epizóddal, amelyben Rubint Rékát láthatják a nézők.