Az énekesnő úgy látja, sok fiatal már huszonévesen a plasztikai beavatkozások felé fordul. Szerinte ennek a trendnek köszönhető, hogy sokan manapság teljesen egyformán néznek ki.

Évtizedek óta a színpadon éli az életét Balázs Klári, aki mindig kínosan ügyel a megjelenésére. Az énekesnő azt vallja, hogy egy előadónak igenis figyelni kell arra, hogy mikor, hogyan jelenik meg.

Forrás: Korda György és Balázs Klári

"A modernkori szépészet jó dolog, ha egészségesen használják. Sajnos, nem ezt látom. Egészen fiatal 20-25 éves lányok ugyanúgy néznek ki. Nagy cicit plasztikáztatnak maguknak, leszivatják a zsírt a hasukról, szoláriumoznak. Ennek köszönhető, hogy egy jelentős részük teljesen uniformizált, egyformán néz ki" - idezi a Blikk az énekesnőt, akit rendszeresen kritizál egy-egy kommentelő a külső adottságai miatt. "Néha megkapom a fotóim alatt, hogy mi történt a ráncaimmal, biztos plasztikáztattam. Ugyanez alatt a fotó alatt egy másik kommentelő pont amiatt ír, hogy jó lenne valamit kezdeni a ráncaimmal, mert már eléggé látszanak. Nem fogok, ezek az én ráncaim, ilyenek, az enyémek, így marad. Ez is hozzám tartozik, bármilyen kritikát kapok nem fogok elszaladni, szétszabatni-szedetni az arcom. A koromhoz képest szerintem rendben vannak a dolgok" - mondta.