Galambos Dorina: Vágytam már valami új élményre, pörgős napokra

Csináljuk a fesztivált 2022, Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
Galambos Dorina hosszú évekkel ezelőtt bukkant fel a Megasztár című tehetségkutató műsorban, azóta nem szerepelt hasonló nagyszabású show-ban, hiszen több zenekara is van, ami nagyon időigényes számára. Idén több felkérést is kapott, mint a TV2-n futó Sztárban sztár, ahonnan hamar távozni kényszerült. Az énekesnő nem szomorkodott sokáig, ugyanis több hasonló terve is van erre az évre, melyből az egyik a most szombaton debütáló Csináljuk a fesztivált! című műsor, melynek ő az egyik nagy visszatérője.
Vágólapra másolva!

Ebben az évben már a második nagyszabású showműsorban lépsz fel, eddig hosszú évekig nem láthattunk a képernyőn. Mi az oka annak, hogy úgy döntöttél, most mégis visszatérsz?

- Tavaly decemberben valahogy mindenki egyszerre keresett meg, én meg már annyira untam a bezártságot, hogy azt mondtam, oké, vágjunk bele! Vágytam valami új élményre, pörgős munkanapokra, és meg is kaptam.

Csináljuk a fesztivált 2022, Galambos Dorina Fotó: Polyák Attila - Origo

Mi volt az első gondolatod, amikor felkértek, hogy szerepelj a Csináljuk a fesztivál című műsorba?

- Már nem is tudom hány éve volt utoljára Csináljuk a Fesztivált! a Duna TV-n, de régen is szerepeltem benne, és nagyon kedves emlékeim voltak erről a műsorról. Titkon reméltem, hogy egyszer még visszatér ez a formátum, mert roppant jó dalokat lehetett énekelni, és nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a döntő után az imádott Korda házaspár villájában pókerpartizott anno! Szóval ujjongtam, mikor felhívtak, hogy újra indul a show.

Számíthatunk tőled hasonló meglepetésekre a közeljövőben?

- Hamarosan a Magyarország, szeretlek!-ben láthattok játékosként. Nagyon jó volt újra látni Pindroch Csabit, és a csapatom is nagyon menő volt, majd nézzétek meg!

Más egyéb terveid voltak, amiket emiatt kellett most háttérbe szorítani?

- A Sztárban sztár miatt nem mertünk nagyon koncerteket szervezni márciusra, de most, hogy már nem vagyok versenyben, szépen alakul a turné az YZZO zenekarral. Vidékre is megyünk, meg lesz szlovák helyszín is, és a következő budapesti dátum: április 29. Addig pedig van időnk új dalokon dolgozni.
Az új Szilárd lemez is hamarosan elkészül, amit még a műsor alatt énekeltem fel, készül hozzá egy kisfilm, azzal együtt lesz a bemutató, és alig várom már a kapolcsi, és a paloznaki Jazzpiknikes fellépést majd nyáron.

Milyen érzésekkel gazdagodtál a műsorok által?

- Nagyon örültem a lehetőségeknek, egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam a műsorokba, mert a tévézés mindig buli! Sok kedves embert ismertem meg, sokat tanultam megint, és magamról is, hogy egy terminátor vagyok, ha kell. Például a managerem is megdícsért, hogy mindent egyedül intézek, szóljak, már ha valamit levehet a vállamról! Szóval büszke vagyok , és nagyszerű évkezdés volt ez, bizakodom, hogy ez az év még sok jót tartogat, csak ne legyen már háború, se vírus!

Csináljuk a fesztivált 2022, Galambos Dorina Fotó: Polyák Attila - Origo