Gyönyörű latin nők, akiken nem fog az idő

Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara, szexi latin dívák
Vágólapra másolva!
Az egész világ a lábaik előtt hever, sikeresek, gazdagok és szépek. Legtöbben már rég családot alapítottak, mellette karrierjük továbbra is szárnyal. A következő előadókban – a hírnéven túl – a közös pont, hogy latin vér csörgedezik ereikben és irigykedve nézik őket – kortól és nemtől függetlenül – hogy vajon mi állhat sikerük hátterében. Legtöbbjük már közel az ötvenhez, – vagy azon túl – mégsem látszik egy nappal sem öregebbnek, mint pályafutása elején. A jó genetikán túl, mindannyiuk életében fontos szerepet tölt be az egészséges táplálkozás és rendszeres sport. A nem latin gyökerekkel rendelkező pályatársaik is tudatos és egészséges életmódot folytatnak, mégis sokszor plasztikai és más beavatkozások segítik őket a fiatalságuk megőrzéséhez.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez

A latin díva kifejezésről legtöbben az 52 éves puerto ricói énekesnőre asszociálnak, akit mindenki ámulattal néz, hogy milyen kirobbanó formában van. Sehol egy ránc vagy narancsbőr, pedig két gyerek édesanyja, akik már 14 évesek múltak. A hatalmas energiával rendelkező Lopez 1991-ben kezdte karrierjét, egy vígjátéksorozatban bukkant fel táncosnőként, azóta több mint 40 filmben és TV műsorban szerepelt. 1999-ben megjelent első albuma az On the 6, mellyel elsöprő sikert aratott a zenei pályán.

Salma Hayek

Már 55 éves múlt az egykori szexszimbólum, leghíresebb szerepe a Frida Kahlo festőművész alakítása volt, melyért Oscar-díjra is jelölték. A főszerepért olyan hírességekkel kellett megküzdenie, mint Jennifer Lopez, Madonna vagy Marisa Tomei, de mexikói származása is szerepet játszott a producerek végső döntésében. Ezen kívül számos sikerfilmben láthatta a közönség, mint a Desperado – ahol énektudását is megvillantotta Antonio Banderas oldalán – vagy az Alkonyattól pirkadatig, melyben Quentin Tarantino és George Clooney is feltűnt, legutóbb a Gucci-házban volt Lady Gaga partnere.


Penélope Cruz

Spanyol származású színésznő, aki meghódította Hollywoodot és több világhírű színész kollégája szívét is. Tom Cruise miatta hagyta el első feleségét, Nicole Kidmant, de három év után elváltak útjaik. Később összejött Matthew McConaughey-val, majd Orlando Bloommal alkottak egy párt. Úgy tűnik a boldogságot mégis Javier Bardem – szintén spanyol származású – színész mellett találta meg, akivel már 2008 óta él együtt, 12 éve házasok és két gyerek szülei. A 47 éves Cruz magáénak tudhat egy Oscar-díjat is a Vicky Cristina Barcelona című filmben nyújtott alakításáért.