Egy időben sorra jelentek meg a sztárok által használt – vagy legalábbis velük reklámozott – parfümök, manapság viszont már olyanok is akadnak, akik szexuális segédeszközökhöz adják a nevüket. Az üzlet főleg a világjárvány miatt, a komolyabb lezárások, hosszabb karanténok idején indult el: 2020-ban volt olyan hónap, amikor három színésznő vagy énekesnő is piacra dobta a saját márkáját. Azaz, egyre többen szállnak be a szexiparba. Mindez azért érdekes, mert például a finomkodó, értelmiségi nőt játszó Gwyneth Paltrow is a szexből próbál pénzt szerezni, miután hollywoodi karrierje hanyatlott. A fő gond a kétszínűség: a felvilágosításnak hazudott harácsolás a pornóiparból. Nyugodtan álílthatjuk: egyre gusztustalanabbul viselkednek hollywoodi sztárok.

Gwyneth Paltrow

Vitatott megítélésű életmódcége, a Goop 2008-ban még hírlevélként indult, majd elkezdett különféle termékeket, például jádetojásokat és vaginaillatú gyertyákat forgalmazni. Tavaly aztán megjelent – és egy nap alatt elfogyott – az első, vízálló vibrátoruk is, amelynek mindkét végét lehetett használni, összesen 64 féle beállítás volt rajta. Ez után piacra dobtak még egy egyszerűbb, ám testhőmérsékletre felmelegíthető vibrátort is, amely 98 dollár helyett már csak 95-be kerül:

Demi Lovato

Az énekesnő pár hónapja, tavaly novemberben társult a Bellesa nevű céggel, amely kimondottan nők számára gyártott pornófilmeket is sugároz a weboldalán. Lovato az alábbi, lapozható bejegyzésben az egyik fotón már arccal reklámozta a viszonylag kis helyet foglaló, utazásnál is használható vibrátort, amelynél előnyként említették, hogy a diszkrét tokban nem tűnik ki a többi női kellék közül. „Szeretnénk levenni a stigmát az örömszerzésről" – mondta akkor a sztár.

Cara Delevingne

„Amikor mindannyian karanténban voltunk, mindenki figyelme a személyes jólétre terelődött, és egyre többen váltak nyitottá az örömszerzésre, annak megtanulására és felfedezésére" – mondta a színésznő arról, hogy miért szállt be tőkével is a Lora DiCarlo nevű cégbe, amely 95 és 250 dollár között árul szexuális segédeszközöket. Delevingne a Cosmopolitannek arról is beszélt, hogy társtulajdonosként és kreatív tanácsadóként rendszeresen teszteli az általuk gyártott termékeket, személyes kedvence egy klitoriszmasszírozó.

Lapozzon, tudunk még egy-két sztárról, aki szexuális segédeszközhöz adta a nevét!