Születésnapja alkalmából az Önök kértékben köszöntötték Pindroch Csabát. A Jászai Mari-díjas színművész első televíziós tapasztalatairól is mesélt a Duna délutáni műsorában.

A színpadi munkái mellett 2022-ben új feladatot kapott Pindroch Csaba: a Duna két népszerű műsorának, a Magyarország, szeretlek!-nek, valamint a Családi körnek a vezetésére kérték fel. A színművész az első pár hónap tapasztalatai után úgy érzi, azon túl, hogy megtisztelő számára a televíziós munka, töltődést is jelent, mert adásról adásra érdekes emberekkel ismerkedhet meg.

Nem gondoltam volna, hogy pszichológusok gondolatai inspirálóak lehetnek számomra, de a Családi Körben mégis gyakran megtapasztalom ezt, amikor a feleségem, Verebes Linda oldalán egy-egy adásban különböző szakértői szempontokat hallgathattunk. A Magyarország, szeretlek! játékmestereként pedig igyekszem önazonos lenni. Még tanulom, de egyre komfortosabb a tévézés műfaja" – mondta az Önök kérték vendégeként Pindroch Csaba, akit 50. születésnapján köszöntött a műsorvezető, Bényi Ildikó. A műsor háziasszonya az ünnepelt pályájának fontos állomásait idézte fel, köztük egyik filmes sikerére is kitért.

Forrás: MTVA

A színészek azért nem szeretik visszanézni magukat, mert ők nem egészben látják a filmet, hanem mindig csak önmagukat. Pontosan emiatt semmilyen alkotásban nem nézem meg szívesen az alakításomat" – fogalmazott Pindroch Csaba, aki egyik legnagyobb közönségsikerét, a Valami Amerikát sem szereti újranézni.

A teljes beszélgetés megtekinthető a Médiaklikken.