Már nincs sok hátra, megvan az Exatlon Hungary All Star döntőjének időpontja

Exatlon All Star Nemzetek Viadala
Vágólapra másolva!
Már nem kell sokat várni a rajongóknak, hamarosan kiderül, ki nyeri az Exatlon Hungary All Star évadát. A legjobb női és legjobb férfi versenyző április 10-én, vasárnap este emeli majd magasba a TV2 népszerű sport-realityjének kupáját, közvetlenül a csatorna új sorozatának, a Pepének premierje előtt.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hetekben felpörögött az Exatlon Hungary vesenyzőinek élete a Dominikai Köztársaságban. A Bajnokok és Kihívók múlt hét óta dupla kieséses rendszerben küzdenek meg egymással, hogy az All Star évad véghajrájához érve tényleg a legjobb, és minden akadályt leküzdő versenyzők maradjanak csak versenyben.

Exatlon All Star Nemzetek Viadala Forrás:TV2

Jelenleg hat Bajnok (Dr. Busa Gabriella, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo és Somhegyi Krisztián) és nyolc Kihívó (Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréta, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely) van versenyben a 15-15 millió forintos fődíjért. Az azonban már biztossá vált, hogy ma este egy Kihívó lány búcsúzik a versenytől.

Az összeköltözés és az egyéni szakasz nincs már messze, így a nézők egyre izgalmasabb küzdelmekre számíthatnak. A következő napokban, az egyéni küzdelmek megkezdése előtt összesen két lány és két fiú búcsúzik az Exatlon Hungary-től. Ez azt jelenti, hogy a csapatküzdelmeket maga mögött hagyva az április 4-i héten a tíz legjobb exatlonista kerül egy lépéssel közelebb az Exatlon Hungary All Star kupájának megnyeréséhez.

Az egyéni küzdelmek végén április 8-án, pénteken 20:00-kor kerül képernyőre az Exatlon Hungary All Star elődöntője, április 10-én, vasárnap 18:55-kor pedig jön a dupla döntő, ahol kiderül, melyik lány és fiú zsebeli be a 15-15 millió forintos fődíjat, és mondhatja el magáról, hogy ő az Exatlon eddigi történetének legjobbja! A bajnok-avatás után pedig reklám nélkül, egyből dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal.

Exatlon Hungary All Star elődöntő – ápr. 8., péntek 20:00
Exatlon Hungary All Star dupla döntő – ápr. 10., vasárnap 18:55
Pepe – új vígjátéksorozat premier – ápr. 10., vasárnap 20:30