Két hónapja szállodában él Kulcsár Edina elhagyott férje, hiányzik neki az otthon

Szabó András Csuti Ismert férfiak, akik nyíltan vállalják hajbeültetésüket
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina elhagyott férje, a Csutinak becézett Szabó András 60 napja szállodában él, ottani körülményeiről, érzéseiről mesélt.
Vágólapra másolva!

Csuti a Borsnak mesélt arról, hogy milyen az élete a hotelben, ahová jó két hónapja költözött Kulcsár Edinától és a gyerekektől, miközben a saját lakásában még munkálatok folynak.

Szabó András, Csuti Forrás: LifeTV

"Jelen élethelyzetemben ez egy hatalmas segítség volt. Ez a hely mindenben maximálisan a kényelmemet szolgálja. Eddigi mindennapjaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege" – mondta.

Csutinak azért nincs oka panaszra, luxuskörülmények között lakik egy Duna-parti szállodában, ahol átlagosan 40 ezer forintba kerül egy éjszaka – ő azonban egy barátja jóvoltából tartózkodhat ott. "Ezért jó, ha az ember számíthat a barátaira. Hála a jóistennek, nekem több is jutott belőlük, így ebben a helyzetben bárkihez is fordulok, mindig nyitva vannak előttem az ajtóik" – mondta Csuti.