Kiderült, melyik nagy magyar sláger nyerte a Csináljuk a fesztivált! második adását

csináljuk a fesztivált
Vágólapra másolva!
A Csináljuk a fesztivált! évadnyitó adása március 19-én zajlott, ma este pedig a második fordulóban léphettek színpadra az előadók. A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba értékelték, az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét keresve.
Vágólapra másolva!

10 hetes zenei idő- és stílusutazás várja a Duna nézőit szombat esténként, miközben az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét kereshetik. A show évtizedes bontásban és ismert előadók tolmácsolásában, eredeti hangszerelésben, de korszerű hangzásban, valamint fergeteges színpadképpel mutatja be a nézőknek az elmúlt 100 év korszakos dalait. A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint a Z-generációt képviselő Nagy Bogi értékelik. A csatorna két jól ismert arca, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre műsorvezetőként irányítják az eseményeket.

MTVA

Legendás magyar zenekarok, többek közt az Illés, az LGT, az Omega és a Hungária slágerei szórakoztatták a nézőket a Duna műsorában március 26-án, aminek Feke Pál örült a legjobban, mivel nagyon közel állnak hozzá a 60-as évek dalai.

Lapozzon, mutatjuk a továbbjutókat!