Sztárok, akik címlapon mutatták meg magukat teljesen meztelenül - képek

Jennifer Aniston
Vágólapra másolva!
Volt, aki egyedül, mások kettesben vállaltak teljesen meztelen címlapot, de van példa trióra is. A legtöbb kép a maga idejében nagy feltűnést keltett, a lapok eladási példányszámát is megdobta, és a rajtuk látható színészek, zenészek, sportolók népszerűségének sem ártottak. Néha valami hazug magyarázattal leöntötte egyik vagy másik, hogy miért mutogatja magát meztelenül - világbéke vagy kiskutyák - , de persze egész másért: pénzért és a siker reményéért.
Vágólapra másolva!

Serena Williams

Négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő, huszonháromszor nyert egyéniben Grand Slam-tornát. Az amerikai sportoló az ESPN magazin címlapján 2009-ben mutatkozott meztelenül, 28 éves volt akkor, épp világelső is. Abban az évben az Australian Openen második kiemeltként megnyerte a tornát, párosban testvérével, Venusszal is nyerni tudott. A címlapfotóval az akkoriban megjelent könyvét reklámozta, ebben a depressziójáról és a súlya körüli problémáiról vallott.

ESPN

John Lennon

1980. december 8-án Annie Leibovitz fotózta John Lennont és Yoko Onót a Rolling Stone magazin számára a páros New York-i lakásában. Eredetileg csak a Beatles-tagot szerette volna lefényképezni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy szerelme is a fotón legyen. Leibovitz úgy emlékezett, hogy ő kérte Lennont, hogy ruha nélkül kuporodjon a felesége mellé, Yoko pedig felajánlotta, hogy leveszi a felsőjét. Erre végül nem volt szükség, így készült a híres fotó, amelyről Lennon – látva a polaroidot – azt mondta, hogy tökéletesen megörökíti a kapcsolatukat. A zenerajongóknak azonban ez szomorú dátum is volt, ezen a napon lőtték le Lennont a házuk előtt. A magazin címlapra tette a képet, így tisztelegve a zenész emléke, munkássága előtt.

Rolling Stone

A True Blood főszereplői

A True Blood az Amerikai szépség forgatókönyve miatt Oscar-díjjal jutalmazott Alan Ball sorozata volt – hozzá köthető még a szintén népszerű Sírhant művek és a Banshee is. A véres borító láttán sokan lelkesedtek, sokan megbotránkoztak, egyszerre volt szexi és betegesen perverz is, de Ball szerint a vámpírok önmagukban a szexet jelentik, semmi közük az absztinenciához. A fotó a True Blood szerelmi háromszögének szereplőit mutatja be meztelenül, művérrel alaposan lelocsolva, Alexander Skarsgard, Anna Paquin és Stephen Moyer látható a képen. A tévétörténet egyik leghíresebb vámpírsorozatából hét évad, 80 rész készült, és jócskán volt benne meztelenkedés, szex is, így nem is magyarázkodtak sokat a szereplők a kép után.

Rolling Stone

Lapozzon, a cikk folytatódik izgalmas képekkel!