Sejtelmesen reagált a terhességével kapcsolatos kérdésekre Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M. még csak pár hónapja alkotnak egy párt, mégis sok rajongóban felmerült már a kérdés, vajon mikor vállalnak közös gyereket.
Vágólapra másolva!

A felvetés nem alaptalan, hiszen a párnak vannak már gyerekeik előző házasságukból és – mint minden kapcsolatban – nálunk is felmerülhetett már a gyerekvállalás kérdése. A pletykákat valószínűleg az is éltette, hogy a volt szépségkirálynő saját maga vallotta be korábban, hogy kicsit meghízott, ezért lehet többen a terhességre gyanakodtak.

A rajongók kérdéseire, hogy vannak-e családalapítással kapcsolatos terveik, Edina csak ennyit válaszolt:

A rajongók kérdésein túl, már egy zárt Facebook csoportban is elindult a pletyka, hogy Kulcsár Edina és a magát G.w.M-nek hívó rapper már első közös gyerekük érkezését várják. A posztot megosztó felhasználó elmondása szerint, olyan információk birtokában van, amiről még senki nem tudhat.

Azt állítja, hogy Kulcsár már hat hetes terhes, de a bejelentéssel várnak, amíg nem tudják a baba nemét és várhatóan az egyik bulvárlapban fogják elárulni a nagy hírt.

Ezen a bejegyzésen a volt szépségkirálynő is nagyon megdöbbent, ezért úgy döntött, hogy reagál a terhességével kapcsolatos bejegyzésre.

"Nem így akartam, hogy megtudjátok. Majd én is figyelem a nagy bulvárlapokat. Kíváncsi leszek, hogy fiú vagy lány lesz. #eztmégénisemésztem" – idézi a Life.hu Kulcsár Edina kommentjét.