Szabó Erika, Szulák Andrea, Ember Márk is feltűnik a Doktor Balaton folytatásában

Doktor Balaton
Vágólapra másolva!
Új részek, új szereplők, még több Balaton, humor és szerelem - április 11-től folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n. A balatonmeggyesiek ismét felkavarják az állóvizet, izgalmakból most sem lesz hiány, az egészen biztos.
Vágólapra másolva!

Duska bácsi és Cili néni, Doktor Balaton, Leó, Dr. Sipeki, Zsóka, Csicsó vagy éppen Ágika... Csak néhány név a kedvenc karakterek közül, akiket a TV2 napi sorozatának nézői már jól ismernek, és akiket olyan remek színészek formálnak meg, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Bezerédi Zoltán, Pálfi Kata, Ujlaki Dénes vagy Nyírő Bea. Hozzájuk, és a többi népszerű színészhez a folytatásban jó néhány új, izgalmas szereplő csatlakozik.

TV2

A sorozat fejlesztője és gyártója most is a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

TV2

„A Doktor Balaton soron következő részeiben nagyon sok új karakter érkezik a meggyesiek életébe. Olyan szereplők, akiknek az életre hívásában a nézőknek is nagy szerepe van. Sok ötletet kaptunk a korábbi epizódok után azzal kapcsolatban, hogy merre kanyarodjon Ágika útja vagy, hogy kinek a képében találja meg a szerelem Andrást.

A régről ismert nagy kedvencek mellé, pedig olyan kiváló színészek csatlakoznak, mint például Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert vagy Növényi Norbert" – árulta el Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

TV2