Gyakran megfogták a fenekét, pofonokkal reagált a híres színésznő

Danielle Moné Truitt
Vágólapra másolva!
Danielle Moné Truitt fiatalkoráról mesélt és arról, miért nem száll metróra többet. 
Vágólapra másolva!

A színésznő Sacramentóban nőtt fel, majd Kaliforniában élt. Mint egy interjúban elmesélte, fiatal lányként Sacramento déli részén, egy lepusztultabb környéken lakott, a "gettóban", ahol a játszótéren lógva gyakran tapogatták a fiúk, egészen 20 éves koráig. Ott megtanulta, hogy azonnal vissza kell vágni, megpofozni az illetőt, de később már úgy érezte, hogy jobb elkerülni a veszélyes helyeket, mert nem tud szembeszállni egy felnőtt, megtermett férfival.

Danielle Moné Truitt IMDb

Elárulta, hogy pár évvel ezekőtt, ha New Yorkba utazott, semmi problémája nem volt azzal, hogy metróra szálljon, akár éjjel háromkor is használta a tömegközlekedést. Azóta azonban irtózik tőle, egyfelől az éjjeli metrókban felbukkanó alakok, másfelől a koronavírus miatt. Metrón, vonaton már nem szívesen utazik, mert ott folyton jobbra-balra kellett néznie, nem közeledik-e valamilyen kellemetlen figura, úgyhogy inkább Uberrel közlekedik.

Danielle Moné Truitt legutóbb a Law & Order: Organized Crime 26 részében szerepelt, de láttuk a Különleges ügyosztály és a Deputy több epizódjában is, a 2017-es Rebel című sorozatnak pedig ő volt a főszereplője.