Részegnek tűnt élő adásban a magyar származású sztár, magyarázkodni kezdett

BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-KATONA Vertical CINEMA GALA RECEPTION SHOW PREVIEW ARRIVAL SINGER-WOMAN SMILING
British singer Kerry Katona poses upon arrival for the Gala Premiere of the film, 'The Back-up Plan ' in London's Leicester Square, on April 28, 2010. AFP PHOTO MAX NASH (Photo by MAX NASH / AFP)
Vágólapra másolva!
Kerry Katona mentális betegségéről, bipoláris zavaráról beszélt, közben szóba került egy emlékezetes interjúja is – amikor sokan azt hihették, hogy részegen nyilatkozik.
Vágólapra másolva!

Az Atomic Kitten magyar származású sztárja, Kerry Katona egy friss interjúban a GB News' Breakfastben elmondta, hogy már nem szed gyógyszereket a bipoláris zavarára, próbál megbarátkozni azzal, hogy vannak mániás időszakai.

Szóba került egy régi interjúja is, amelyet szintén egy brit reggeli műsorban, a This Morningban adott, és lassú, zavaros beszéde miatt leginkább részegnek tűnt az élő adásban:

Katona elmondta, hogy sosem tagadta, ha ivott, netán drogozott, de már jó ideje tiszta – és már a 2008-as interjúban is a bipoláris zavarra szedett gyógyszertől viselkedett furán. "Volt az a híres interjú, ahol a gyógyszerek nagyon lelassították a beszédemet, mert mániás időszakban száz mérföldes sebességgel cikázik minden az agyamban, túl élénk vagyok, muszáj volt akkor visszafogni. De már nem szedem a gyógyszereket" – magyarázta.