Kerry Katona mentális betegségéről, bipoláris zavaráról beszélt, közben szóba került egy emlékezetes interjúja is – amikor sokan azt hihették, hogy részegen nyilatkozik.

Az Atomic Kitten magyar származású sztárja, Kerry Katona egy friss interjúban a GB News' Breakfastben elmondta, hogy már nem szed gyógyszereket a bipoláris zavarára, próbál megbarátkozni azzal, hogy vannak mániás időszakai.

Szóba került egy régi interjúja is, amelyet szintén egy brit reggeli műsorban, a This Morningban adott, és lassú, zavaros beszéde miatt leginkább részegnek tűnt az élő adásban:

Katona elmondta, hogy sosem tagadta, ha ivott, netán drogozott, de már jó ideje tiszta – és már a 2008-as interjúban is a bipoláris zavarra szedett gyógyszertől viselkedett furán. "Volt az a híres interjú, ahol a gyógyszerek nagyon lelassították a beszédemet, mert mániás időszakban száz mérföldes sebességgel cikázik minden az agyamban, túl élénk vagyok, muszáj volt akkor visszafogni. De már nem szedem a gyógyszereket" – magyarázta.