Zámbó Krisztián dühös, szerinte kiforgatták a szavait

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint korábban megírtuk, múlt hét szombaton tartották a 20 év Jimmy nélkül emlékkoncertet, melyen Tóth Andi is fellépett. Zámbó Krisztián kritizálta az énekesnő dalválasztását, de tisztázni szeretné a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián elmondása szerint életében először fordult elő, hogy nem tudott a megemlékezésen részt venni személyesen, de nem ez volt a legnagyobb problémája az eseménnyel kapcsolatban. Egy videóban mondta el véleményét a koncertről, melyben Tóth Andit külön megemlítette, mert nem tudta mire vélni az énekesnő dalválasztását.

A zenész most tisztázta a félreértést, miszerint utálta volna Tóth produkcióját, szerinte egyáltalán nem erről van szó. Az énekes nagyon kedveli Tóth Andit, egyszerűen csalódott volt, hogy nem Zámbó Jimmy dalai közül választott egyet, mert ő szívesen meghallgatta volna Andi előadásában apja egyik slágerét. "Szívesen meghallgattam volna Anditól mondjuk a Sírj a vállamon Jimmy-dalt, mert igazából hölgyektől még nem is hallottam nagyon Jimmy-dalt. Annyira büszke lettem volna rá, hogy ha hallom tőle. Ez volt egy kicsit furcsa" - fogalmazott Krisztián.

Mint kiderült az énekesnő Cserháti Zsuzsa Egy elfelejtett dal című dalát adta elő, mert az édesanyja kedvence és ezzel próbált neki is örömet okozni - írja a Blikk.