Szürreális élményéről mesélt az ismert énekes

Megan Fox, Machine Gun Kelly
Vágólapra másolva!
Machine Gun Kelly életre szóló kalandban vett részt a menyasszonyával, Megan Foxszal: befizettek egy túrára a Costa Rica-i dzsungel közepén, ahol hallucinációkat okozó ayahuascát kaptak.
Vágólapra másolva!

Megan Fox után a vőlegénye, Machine Gun Kelly is Jimmy Kimmel show-jában elevenítette fel, amikor ayahuascát fogyasztottak egy spirituális szertartás keretében. A hallucinációkat okozó főzetet eredetileg a dél-amerikai indiánok használták vallási szertartásokhoz, ma inkább már turistáknak kínálják az élményt a dzsungel közepén – ahol húsz vadidegennel együtt Fox és Kelly is kipróbálták Costa Ricában.

Machine Gun Kelly és Megan Fox Forrás: https://www.instagram.com/meganfox/

Kelly élete egyik legfontosabb élményeként írta le a történéseket, miközben arra is kitért – amiről Fox már mesélt –, hogy a menyasszonya számára a második nap pokol volt, a harmadik nap már nem is akart visszatérni oda, ahová a drog vitte.

Kelly úgy mesélte, hogy a társaságban ő volt az utolsó ember, aki megkapta a drogot, és végül neki négyszer annyit adtak, mint a többieknek – miután a sámán azt mondta, hogy egy hatalmas, sötét árnyékot lát a háta mögött.

A rapper a harmadik éjszakán már azt hallucinálta, hogy valamilyen szürke, homokszerű anyag áramlik ki a testéből, és messzire száll. "Mi volt az? Én voltam?" – elmélkedett. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: