Három női versenyző már nagyon boldog az Exatlonban

Dorci, Exatlon
Vágólapra másolva!
A Kihívók nyerték a szerdai végjátékot, így az ő lányaik egyeneságon jutottak az egyéni szakaszba, míg a Bajnokoknál Tóth Janka biztosan párbajra kényszerül. De mit gondolnak a már biztos továbbjutók?
Vágólapra másolva!

Dorci igen boldog volt: "Nagyon jó érzés volt, amikor tudatosult bennem, hogy az egyéni szakaszba jutottunk mindhárman, kihívó lányok. Az All Star első felében a teljesítményem alapján nem gondoltam volna, hogy idáig jutok. Az, hogy most a végjátékon én húztam be az utolsó pontot, az pláne nagyon jól esett. Ha meg tudom tartani a jelenlegi formámat és fejben is egyben tudok maradni,

A jó szériám előtt még Gabit és Grétit mondtam volna végső győztesnek, de mióta jobban megy a játék, bebizonyosodott, hogy bárkit képes lehetek megverni."

Dorci feljavult, újra esélyes tv2

Bogi is nagyon boldog, ez volt az egyik célkitűzése a verseny előtt. "A saját évadomban éppen az egyéni szakasz előtt távoztam, így mindenképpen szerettem volna túlszárnyalni az akkori teljesítményemet. Hogy sikerült eddig eljutnom, mindenképpen plusz erőt ad, beérett az a sok munka és tapasztalás, amit az elmúlt időszakban beletettem a versenybe.

Talán a két győztestől, Gabitól és Grétitől tartok kicsit. Nem tartok tőlük nagyon, de tudom, hogy téthelyzetben nagyon erősek. Izgalmas csaták várnak ránk, abban biztos vagyok."

Bogi már messzebb jutott, mint legutóbb, pedig ez az All Star évad tv2

Gréti: "Bennem szerintem nem volt akkora öröm, mint amit például Bogin láttam. Talán azért sem, mert ugyan megnyertünk egy végjátékot, de még nem ért véget a hét, és nem vette kezdetét az egyéni küzdelem. Persze örülök, hiszen ez egy nagy cél volt számomra is.

Nekem ez még egy csapat hét, ahogy említettem is. A saját évadomban sem a győzelem lebegett a szemem előtt, csak futamról futamra haladtam... most azt mondanám, hogy leginkább magamtól tartok."

Gréti tavaly megnyerte a 3. Exatlont, most is favorit tv2