Madonna lánya hosszú vörös hajjal, mély dekoltázzsal, igazi dívaként pózol – fotó

Macy's "Material Girl" Collection Launch GettyImageRank3 Square MUSIC FASHION
NEW YORK - SEPTEMBER 22: Singer Madonna and daughter Lourdes Leon attends the "Material Girl" collection launch at Macy's Herald Square on September 22, 2010 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images/AFP (Photo by Bryan Bedder / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Akárcsak világsztár édesanyja, úgy Lourdes Leon is a megújulás nagy mestere. Már régóta nem osztott meg tartalmat hivatalos közösségi oldalán, de legutóbbi fotója alapján éles stílusváltáson ment keresztül.
Vágólapra másolva!

A modellként dolgozó Lourdes Leont korábban már láthatta a közönség feketén, szőkén, rövid vagy hosszú hajjal, de jellemzően az extrém megjelenést részesíti előnyben.

Legutóbb januárban posztolt egy képet, melyen Rihannával és más modellekkel, az énekesnő fehérnemű kollekcióját mutatták be.

Azóta nem jelentkezett friss tartalommal egészen mostanáig, melyen tőle szokatlan módon visszafogott külsővel látható.

A hivatalos Oscar-gála after partyn igazi metal ladyként tündökölt egy Versace estélyiben, mely teljes összhangban vont sminkjével és kiegészítőivel. Derékig érő hosszú haját most sötétvörösre festette, így pózolt a fotósok kameráinak kereszttüzében.