Megvan a Sztárban sztár idei győztese

Sztárban sztár zsűri
Vágólapra másolva!
Véget ért a TV2-n a Sztárban sztár nyolcadik évada, kilenc hét után kiderült, hogy ki ma Magyarország legsokoldalúbb előadója. A döntőre Szekeres Adrien, Ember Márk, Marics Peti és Vavra Bence maradtak versenyben. Nézze vissza videón, hogy a mindent eldöntő fináléban mivel álltak színpadra az énekesek!
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár döntőjére a korábbi, már kiesett énekesek is visszatértek extra fellépőkként, Varga Viktor, Heincz Gábor Biga és DR BRS az új TV2-s sorozat, a Pepe főcímdalát adták elő, miközben a versenyprodukciókat a zsűri, vagyis Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Makranczi Zalán és Papp Szabi már csak értekelte – pontokat nem adhatott, így csakis a nézők szavazatai döntöttek.

A Sztárban sztár idei zsűrije Forrás: TV2

Elsőként az évad legjobb női énekese, Szekeres Adrien jelenítette meg Michael Jacksont – még kamaszként, a The Jackson 5-ban –, ami után Lékai-Kiss Ramóna elsősorban a sokoldalúságát méltatta. Papp Szabi a zsigeriséget hiányolta kicsit, Makranczi Zalán úgy vélte, az énekesnő joggal került a döntőbe, "nagyon nagyot harapott".

Következett Ember Márk mint Seal, Lékai-Kiss Ramóna és Papp Szabi állva tapsoltak neki. "Meg kell érkezni, mint a denevérek a földre, a fináléba" – mondta Tilla, Lékai-Kiss Ramóna szenzációsnak tartotta a produkciót. Papp Szabi egy rizsporos parókás bálnát látott piruettezni – akármit is jelentsen ez –, Kökény Attila is szupernek nevezte az előadást.

Marics Peti egy nála jóval idősebb előadóként, Horváth Charlie-ként lépett színpadra: karcosan szólt az Az légy, aki vagy, amit Lékai-Kiss Ramóna könnyes szemmel hallgatott, majd még az asztalra is felállt a rajongása jeléül. Mind a négy zsűritag állva tapsolt, valóságos ováció fogadta a tökéletes produkciót – aminek hatására aztán az énekes is sírva fakadt.

Vavra Bencének Sam Smitht kellett utánoznia, aki a Spectre – A Fantom visszatér című James Bond-film betétdaláért Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott. Papp Szabi már közben éljenzett, Makranczi Zalán átszellemülten hallgatta, Lékai-Kiss Ramóna elsírta magát. Ismét járt a zsűritől az állótaps, mindenkit megérintett az előadás. Papp Szabi a mezőny legképzettebb énekesének, Kökény Attila pedig egyenesen az ország egyik legjobb énekesének nevezte Bencét.

Ez volt az utolsó egyéni produkció, utána a sztárvendégekkel előadott duettek következtek. Lapozzon, tudja meg, hogy mi történt még az adásban!

Lapozzon, a következő oldalon újabb videókkal folytatjuk!