Lady Gaga óriási tévedését rajongói helyesbítették

award celebrity Horizontal
US actress and singer Lady Gaga poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall, in London, on March 13, 2022. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Vágólapra másolva!
A popdíva idén nyerte el 13. Grammy-díját és elmondása szerint úgy sírt, mint a legelső alkalommal.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőnek már tekintélyes Grammy-gyűtejménye van, melyre méltán büszke lehet. Gaga 2008-ban aratott áttörő sikert az első szólóalbumával, a The Fame-el.

Karrierje azóta is töretlen, több filmben szerepelt, sőt Oscar-díjjal is jutalmazták a legjobb eredeti dalért még 2019-ben.

Gaga az első győzelmére emlékezett vissza, amikor megköszönte legutóbbi díját, közben egy elég kínos szituációba keverte saját magát.

Lady Gaga hivatalos közösségi oldalán osztotta meg örömét, hogy ismét egy Grammy-díjjal gazdagodott, majd hozzátette, hogy ugyanolyan megható volt számára a győzelem, mint az első alkalommal, amikor a Just Dance című daláért jutalmazták.

Majd lelkes rajongói kiszúrták az énekesnő tévedését, hogy az említett dalért csak jelölést szerzett,

de abban az évben nem nyert díjat.

Később Gaga is helyesbíthetette a hibát egy másik bejegyzésében, melyben elismerte, hogy a Poker Face című felvétellel sikerült győzelmet aratnia.

Én, miután megnyertem életem első Grammyjét, és még mindig ugyanúgy szíven üt (habár a Poker Face-ért és nem a Just Dance-ért járt, madame!!" – viccelődik tévedésén az énekesnő.