Egyik kezét nem tudta használni, kiesett egy nagy favorit az Exatlonból

exatlon
Vágólapra másolva!
Heroikus küzdelem után távozott a Bajnokok egyik legjobbja, de ment egy lány is a kékektől.
Vágólapra másolva!

Már nagyon fogynak az exatlonosok, a március 6-i adás után csak hatan maradtak. Somhegyi Krisztián a keddi adásban sérült meg, megreccsent a bal válla, lehet, hogy elszakadtak az izmok benne. Az orvosok szerint napokig pihentetni kellene, de ezt ő nem akarta (ez a verseny feladását jelentette volna), saját felelősségre vállalta a folytatást.

tv2

Jósa Danival kényszerült párbajozni, aki pár futammal korábban még segítette is őt - volt, hogy a labdát paskolta oda neki, illetve udvariasan várt a kosár előtt, nem dobott azonnal. Egy barát és csapattárs ellen kellett tehát küzdenie. Krisztiánnak négy medálja volt a párbaj előtt, de közölte, hogy nem tervezi használni ezeket, hogy fair verseny legyen.

4-1 arányban végül Danny nyert, így Krisztián, aki nem tudta használni a bal karját, kiesett. Sok néző abban bízott, hogy ő lesz majd Bálint ellenfele a döntőben, nem így lett. Tragédia nem történt, Jósa Dani statisztikája kicsivel jobb, mint Somhegyié, ő és Nagy Dani még okozhat meglepetést, és megverheti a harmadik évad győztesét.

Somhegyi Krisztián, Exatlon tv2

A lányoknál Bogi és Dorci nem tudták elkerülni a párbajt. Ők korábban nem voltak valami baráti viszonyban, ez is adott egy pikáns mellékízt ennek a csatának. Erről a következő oldalon olvashat, lapozzon, kiderül, ki maradt, ki ment.

Lapozzon, a cikknek nincs vége!