Gonosz, rohadt nő vagy, borzalom! - G.w.M., Kulcsár Edina barátja nekiesett a feleségének

Kulcsár Edina, G.w.M.
Vágólapra másolva!
A szülők szakításának körülményeiről nem sokat tudni, de G.w.M. nyilatkozatai alapján nem túl fényes a viszonya gyerekei anyjával. Pár hete a kis Melanie érdekében valószínű, hogy jobbnak látták a szülők, ha idén külön-külön köszöntik fel a kislányukat, most pedig Insta-sztoriban esett neki a rapper a feleségének. Az asszony válasza sem késett sokat, itt olvasható.
Vágólapra másolva!

Már a "te mit képzelsz magadról?" felütés is sejteti, hogy nem szerelmes üzenet jön, majd a folytatásban G.w.M. igencsak kiosztja a feleségét. Mint ismert, pár hónapja Kulcsár Edina párja, de úgy tűnik,

nem tudott a rapper békében elválni feleségétől.

Az üzenet alapján az anya akadályozza a gyereket, hogy átmenjen az apjához, és a zenész erősen nehezményezi, hogy primitív hangnemben beszélt telefonon a gyerek előtt (g.cis k.rva). "Annyira egy rohadt, gonosz nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból egy lelki nyomorékot" - vádolja közös gyermekük anyját.

Kulcsár Edina, G.w.M. Instagram

A folytatásban Nagy Melanie-t romlott nőnek hívja, aki csak a pénztárcáját nézi, nem a gyerek lelkét. Ugyancsak kap a felesége anyja is az üzenetben, továbbá szóba kerül a média, amit "sztároskodás" közben "felnyal" az asszony. G.w.M. szerint a neje csak színészkedik, ha forognak a kamerák, de ha nincs ott a média, akkor egészen másmilyen a természete.

A rapper szóba hozza, hogy a lánya telefonját és a Mercedes autót is ő vette, amivel szerinte az asszony az éjszakában is megfordul. Mint írja, azért üzen a saját oldalán keresztül, mert felesége letiltotta. A szakítás valódi okát most sem árulta el. Az asszony válasza sem késett sokat, itt olvasható. Itt az első poszt:

https://www.instagram.com/gwmmusic/?hl=hu