Rihanna egy kiskori fotóját posztolta közösségi oldalára, melyen nem lehet több öt évesnél, de már akkor is látszott rajta, hogy határozott jellem.

A fotó apropója az énekesnő édesanyjának születésnapja volt, melynek alkalmából egy közös fotót osztott meg kettőjükről.

Rihanna kicsit haragosnak tűnik a képen és nem is volt hajlandó a kamerába nézni, pedig nagyon csinos, fehér csipkeruhába öltöztették. Édesanyja is hasonló szettben látható és nagyon valószínű, hogy a felvétel egy templomban készült róluk, ahogy épp valamilyen ünnepre készülnek.

Rihanna, aki hamarosan életet ad első gyerekének, megható sorokban köszöntötte anyukáját, akire az ő királynőjeként hivatkozik.

„Ma van az én királynőm születésnapja!!! Az anyaság küszöbén állva, a szeretet és tisztelet olyan új szintje szabadult fel bennem az anyukám iránt, amit soha nem tudnék megmagyarázni! Ő az igazi MVP, (Most Valuable Player) – legértékesebb ember – és minden másodpercben virágot adnék neki! Szeretlek anyuci!!! Boldog születésnapot! Ünneplünk, amikor találkozunk!" – fogalmazott megható üzenetében az énekesnő.