Így érzi magát a műtét után az Omega gitárosa, Molnár György Elefánt

Molnár György Elefánt, Omega
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, ismét húgyhólyagrák miatt kellett műteni az Omega gitárosát, Molnár György Elefántot, miután négy éve már megküzdött a betegséggel.
Vágólapra másolva!

"Egy súlyos műtéten vagyok túl, ami a korábbi mozgásszervi problémámmal nincs összefüggésben. Öt nappal ezelőtt műtöttek, de még mindig fáradtnak érzem magam és sokat alszom. Nagyon kedvesek és segítőkészek a kórházban, próbálnak „összeszedni" több-kevesebb sikerrel, de már jobban vagyok. Még egy hétig biztosan bent leszek, és remélem, hogy akkor tényleg hazamehetek" - mondta a Borsnak Molnár György Elefánt.

TV2

A szólógitárosnak nem most először kellett megküzdenie a betegségeivel. A zenész 2018-ban már egyszer szívritmuszavar miatt kórházba került. Akkor a húgyhólyagján találtak két daganatot, amiket sikeresen eltávolítottak, és azóta nem volt panasza. A lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere arról is beszélt, hogy még nem tudják, Elefánt mikor hagyhatja el a kórházat. Ennek időpontja nagyban függ egyes vizsgálatok eredményétől, amelyek megmondják: tovább szaporodnak-e a rákos sejtek a szervezetében.