Kulcsár Edina elmondta, mint gondol Csuti új barátnőjéről

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Nem tudok elszakadni tőle, van két gyermekünk - mondta a férjéről.
Vágólapra másolva!

"Kezdek jól lenni. Vannak hulámzások... hol jobban, hol rosszabbul vagyok. Rám talált a szerelem, de ott a múltam, vannak mélyebb pontok, melyek megérintenek" - nyilatkozta Kulcsár Edina.

A fokozott érdeklődés meghökkentette, azt gondolta, hogy a szakításuk csak pár napig lesz érdekes a magyar bulvárvilágban. "Megdöbbentett. Számítottam rá, de mindenki azzal vigasztalt, hogy minden csoda három napig tart. Ez két hónapig tartott. De köszönöm szépen, hogy ezt átélhettem, mert minden nehézség előre visz. A nehézségek miatt tartok ott, ahol. Engem ezek éltetnek és feltöltenek. Azt gondolom, jól tudom ezeket kezelni" - mondta a Life TV reggeli műsorában.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Mint mesélte, hónapok óta befelé figyel, ez korábban abszolút nem volt jellemző. De nem az új barátjának köszönhető ez, véli, hanem "a depresszióba fulladó" előző időszaka miatt alakult így. Szerinte sokan tíz negatív komment után összeomlanak, de neki ezer, tízezer ilyen beszólást kellett elviselnie. "Mindenkire annyit rak az Isten, amennyit elbír" - jegyezte meg.

De mit gondol Csuti új párjáról? Lapozzon, kiderül!