Young G Béci

Young G és párja, Norina sosem rejtették véka alá, mennyire fontos számukra a szex, de a modell betegsége miatt egy ideig nem bújhattak ágyba. Miután minden akadály elhárult, nagyon boldogok voltak, ezt pedig egy intim videóval és üzenettel jelezték az Instagramon.

"18+! 100% szenvedély! A kapcsolatunk elején a tűz úgy lángolt, városokat, országokat, bolygókat égettünk volna fel... Ma??? Az egész univerzum a miénk, Szerelmem!" - írta a rapper.

Istenes Bence és Csobot Adél

A párosról évekkel ezelőtt készült egy intim kép egy bledi szállodában, ahova kettesben utaztak el. A fotó mellett ennyit írt a műsorvezető: "Szerelmeskedünk."

A bejegyzés nem nyerte el mindenki tetszését, többen is jelezték, hogy egy ilyen tartalom nem az Instagramra való. "Ha már kitettétek ezt a posztot, akkor megkérdezném így póriasan mindkettőtöktől, hogy: akkor jó volt az aktus? Bár szerintem nem a közösségre tartozik a nemi életetek, meg hogy hányszor naponta, hetente... Ha csak ennyire futja, hogy a posztolt aktus utáni kép utáni lájkolásra vágytok, az közönséges" - írta egy kommentelő.