Több hollywoodi sztár azt állította egy-egy ismert, meztelen jelenet után, hogy nem ő vetkőzött. Sokszor kiderült, hogy ez hazugság - egyszerűen szégyellték, hogy újságok, vagy a kétezres évektől az internet tele lett a meztelen képeikkel. Néha csakugyan volt testdublőr - ezeket is elmondjuk - , de általában ez utólagos magyarázkodás volt. Mindenesetre, mutatjuk a képeket.

Mila Kunis (Barátság extrákkal)

Ashton Kutcher feleségének nemigen lehet panasza a testére, a Fekete hattyúban mutatott is belőle eleget, egy Natalie Portmannel közös jelenete igen emlékezetesre sikerült. Egy évvel később, a Barátság extrákkal című filmnél már kevésbé volt lelkes, ottani partnerével, Justin Timberlake-kel ugyanis jóban voltak, inkább elröhögték a szexjeleneteket. Vagy legalábbis ezt állították.

Justin Timberlake-kel: legalább a mellét megmutatta oldalrólForrás: Sony Pictures
Ez állítólag nem Mila Kunis feneke voltForrás: Sony Pictures

Amikor a színésznőt megkérdezték, hogy miért nem vetkőzött le teljesen, azt mondta, nem akart mindent megmutatni: „Oldalról megmutattam a mellemet, nem akartam, hogy a fenekemet is lássák a nézők. Vagy egyiket, vagy másikat láthatják, mindkettőt nem" – nyilatkozta. Így aztán a rendezővel és a sminkessel több nő hátsóját is végignézték egy casting során, hogy a legjobbal tudják helyettesíteni Kunis fenekét. Ahogy az összes hasonló történetnél, itt is meg kell jegyezni: mindez könnyen hazugság lehet.

Lindsay Lohan (Machete)

A bal oldali nőt próbálták meg eladni Lindsay LohankéntForrás: 20th Century Fox
Ez tényleg ő volt a filmbenForrás: 20th Century Fox

Rajongók mellett a tévés és filmes meztelenség szakértője, a Mr. Skin honlap is kiszúrta, hogy a Machete-ben nem Lohan mellbimbóit láthattuk, pedig a történet szerint úgy tűnt. A fenti meztelen jelenetben, akit a kamera bal oldalt mutatott, azon sokkal kevesebb szeplő volt, mint Lohanen, illetve a haja is rövidebb volt – hisz Lohan akár el is tudta volna takarni a melleit, mint például itt. Itt tényleg volt testdublőr tehát.

Angelina Jolie (Wanted)

Angelina Jolie a Kifutó a semmibe című filmben például elölről is megmutatta magát 1998-banForrás: HBO
Tíz évvel később állítólag már hátulról sem őt láthattuk a WantedbanForrás: Universal Pictures

A színésznő sosem volt különösebben szégyenlős, sőt minden idők legjobb vetkőzős jelenetei között a második helyre került, amikor a Kifutó a semmibe című filmben (a fenti képen) levetkőzött. Úgy hírlik, az idő múlásával, az 2008-as filmjében, a Wantedban már inkább dublőrrel dolgoztatott, bár ennek oka máig nem derült ki: talán a teste épp nem volt olyan jó állapotban, mint szerette volna, netán azért igyekezett szolidabb képet mutatni magáról, mert Brad Pitt-tel akkoriban már több gyereket neveltek.

Isla Fisher (Ünneprontók ünnepe)

Isla Fisher az Ünneprontók ünnepébenForrás: New Line Cinema
Közelről mutatták, amint Vince Vaughn arcába lógatta a melleit, de azt mondta, azok nem a sajátjai voltakForrás: New Line Media

Vígjátékban azért nem akart vetkőzni, mert szerinte egy karakter csak addig lehet vicces, amíg a nézők nem látják a melleit – hisz utána már inkább szexuális értelemben gondolnak rá, nem a humora fogja érdekelni őket. Az Ünneprontók ünnepében azonban több szexjelenete is volt Vince Vaughnnal, amiket állítólag dublőrrel oldottak meg: egy nő nemcsak Fisher mellét és fenekét, de még a kezét is helyettesítette, amikor az asztal alatt matatott a kollégája péniszén. Mivel komplikált testdublőrrel vacakolni, Isla Fisher a forgatás idején nem volt különösebb sztár, esetében szinte biztos, hogy nem igaz a magyarázkodás.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!