A válásról faggatják Kucsera-Tápai Szabinát

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor és Tápai Szabina nemrég kijelentették, hogy házastársakként nem szerepelnek a nyilvánosság előtt, közös képeket sem fognak mutatni az oldalaikon. Mégis vannak, akik továbbra is a válásukat emlegetik, és számonkérik a sportolót, hogy hol van mellőle a férje.
Vágólapra másolva!

"A házasságunk még tart, nem váltunk el, és – a pletykákkal ellentétben – még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, van-e rólunk friss közös kép az interneten" - nemrég így nyilatkoztak, és azóta sem mutatakoztak együtt a tévében és a közösségi oldalaikon.

Tápai Szabina most egy éttermi fotóval jelentkezett be az Instagramon, amin egyedül ül, így újra előkerült a téma. "Csak magadba voltál?" - kérdezte egy kommentelő, akinek elárulta, hogy a családdal és a barátokkal voltak, de ők nem akarnak szerepelni. "Lehetne, hogy ha ennnyire mindent az Instán mutatsz meg, tiszteletből elmondod, miért s hogy váltatok el?" - írta egy másik, neki így reagált: "Csak azért nem, mert nem váltunk el. Szóval nem tudom honnan az információ, ha elolvastad a pár hónapja megjelent interjút, amit adtunk, abban elmondjuk."