Közel 75 millió forint jött össze a TV2 jótékonysági műsora alatt

Várkonyi Andrea, Stohl András
Vágólapra másolva!
Április 9-én ismét jelentkezett a TV2-n a CSR Hungary-díjas Neked énekelek. A jótékonysági műsor harmadik alkalommal került képernyőre és idén az Ukrajnából menekülőknek gyűjtött pénzadományokat. 74 millió 885 ezer 731 forint jött össze a műsor végére a nézők támogatásával.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a többórás zenés műsor valamennyi előadója díjazás nélkül vállalta, hogy fellépésével támogatja a kezdeményezést. Az est folyamán olyan népszerű művészek adták elő dalaikat, mint Bereczki Zoltán, Charlie, Dallos Bogi, Keresztes Ildikó, Majka és Curtis, Oláh Ibolya, Pápai Joci, Tóth Gabi, Szikora Róbert és Wolf Kati.

Két testvérpár is fellépett, Király Linda és Király Viktor, valamint a Vastag fivérek, Csaba és Tamás. Kökény Attilát Rakonczai Viktor kísérte, Törőcsik Franciska pedig Ember Márkkal duettezett. Az este folyamán két együttes is színpadra lépett, az Ismerős arcok, valamint a Kowalsky meg a vega. Végül egy megható közös produkcióval készült Az ének iskolájából megismert, mára fiatal felnőtté cseperedett ungvári énekesnő, Sztojka Vanessza, akit kárpátaljai gyerekkórus kísért.

Várkonyi Andrea, Stohl András TV2

A gálaest műsorvezetői idén is Várkonyi Andrea és Stohl András volt, az Adományközpontból pedig Ördög Nóra és Till Attila jelentkezett, náluk lehetett licitálni a Kovács Ákos által felajánlott gitárra is.

Vastag Csaba és Vastag Tamás: Őrizd az álmod

Ismerős arcok: Nélküled

Szikora Róbert: Legyen nyár és béke már

Charlie: Könnyű álmot hozzon az éj

74 millió 885 ezer 731 forint jött össze a műsor végére a nézők támogatásával.