Simon Kornél valamit titkol, Mucsi Zoltán élete felborul

Pepe (sorozat)
Vágólapra másolva!
Az Exatlon ma esti szuperdöntője után indul a Pepe című magyar sorozat a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este indul az új magyar sorozat, elég komoly szereposztással: Mucsi Zoltán, Simon Kornél , Kovács Panka, Kovács Lehel, Medveczky Balázs, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter alakítják a főbb karaktereket, Fenyő Iván, Hajdu Steve, Csőre Gábor, Vándor Éva is gyakran feltűnnnek.

Pepe (sorozat) TV2

A sztori szerint Kollár Gábor egy felkapott, menő sztárszakács, aki egy nap megtudja, hogy az igazi apja Pepe, egy korosodó vendéglős, egy dunaszéphelyi pecsenyesütő tulajdonosa és szakácsa. A hely meglehetősen igénytelen, minden olyan, mint harminc éve (kockás abrosz, művirág), egyáltalán nem legyintette meg a gasztroforradalom szele, a csőd szélén áll, így a sztárséfnek kell megmentenie a sütödét. Kollár (Simon Kornél) nem árulja el a lepukkant vendéglősnek (Mucsi Zoltán), hogy ő a vér szerinti fia, viszont utóbbi nehezen viseli, hogy egy jöttment a sok pénzével felforgatja addigi békés életét.

A szórakozató, humoros sorozat szereplőiről itt talál sok fotót, a showrunner pedig egy intertjúban sok érdekeset mesélt az Origónak, a cikket itt találja.