Az Exatlon Hungary All Star két nyertese, Szente Gréti és Jósa Danny mesélt a győzelméről, az érzéseiről a döntő után.

Mint írtuk, közel négy hónapos küzdelem után meglett az Exatlon Hungary All Star két győztese, Szente Gréti és Jósa Danny – akik a győzelem után a Ripostnak nyilatkoztak hosszabban.

Az Exatlon Hungary All Star két győztese: Jósa Danny és Szente GrétiForrás: TV2

"Mostanában gondoltam bele csak igazán, hogy mennyire büszke lehetek magamra, hogy képes voltam kétszer egymásután megnyerni az Exatlont. Nekem az idei győzelem egy visszaigazolás volt arról, hogy nem véletlenül nyertem meg az előző évadot sem. Sokáig voltak bennem olyan kétségek, hogy csak azért lettem a legjobb a harmadik évadban, mert sérülés miatt kiestek a legjobbak, én pedig könnyű mezőnyben nyertem. Idén azonban mindenkinek megvolt az esélye a győzelemre. De amiért igazán nagy dicsőség számomra ez a győzelem, mert Gabi volt az ellenfelem, aki idén is, és a saját évadában is egy etalon volt számomra, nekem pedig ellene sikerült győznöm" – mondta Gréti, aki a nyeremény sorsán még nem is gondolkodott.

Nem tudják még, mire költik a nyereménytForrás: TV2

"Még nem igazán esett le, hogy mi is történt, nem fogtam fel ezt a győzelmet. Furcsa volt, mert az végső futamom olyan volt, mint egy átlagos futam... Nem úgy álltam oda a döntőben a rajthoz, hogy már csak egy pont kell ahhoz, hogy nyerjek, hanem, hogy fel kell mennem a pályára, és le kell hoznom ezt a futamot is, mint az összes többit. Egyébként vicces, de még a szüleimnek sem mondtam el a döntő előtt, hogy megnyertem a műsort. Nagyon nehéz volt titokban tartani, mert persze folyamatosan kérdezgettek, de végül a tévéből tudták meg az eredményt" – mesélte közben Danny. A férfi szintén nem tudja még, hogy mire költi a 15 millió forintos nyereményt, azt azonban elárulta, hogy a jövőben is szívesen szerepelne tévéműsorban, nagyon megkedvelte a televíziózás világát.