Betört egy idősotthonba, letartóztatták a zavarodott színészt

Grease Rockin' Rydell Edition DVD Launch Event EOS1DMkII-232489 71907100 Horizontal
SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 19: Actor Eddie Deezen attends the celebration of the DVD release of "Grease Rockin' Rydell Edition" at the Santa Monica Pier on September 19, 2006 in Santa Monica, California. (Photo by David Livingston/Getty Images) *** Local Caption *** Eddie Deezen (Photo by David Livingston / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Eddie Deezen amerikai színészt, miután egy idősotthon mellett egy közeli magánházba is megpróbált bejutni – egyelőre azonban nem derült ki, mi célból.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták a Grease-ben Eugene-ként látott Eddie Deezent, miután besurrant egy idősotthonba, és már majdnem bejutott az egyik szobába is – amikor kérdőre vonta egy alkalmazott, de ő nem volt hajlandó távozni.

Eddie Deezen Forrás: Getty Images via AFP/2006 Getty Images/David Livingston

Szemtanúk szerint a színész aznap már korábban is feltűnt az otthonnál, de akkor hamar továbbállt. A TMZ egyébként arról ír, hogy a Deezen által kiszemelt szobában egy nő lakik, aki azt mondta, a színész már többször hagyott neki különféle tárgyakat valamilyen üzenettel – az azonban nem derült ki, hogy milyen kapcsolat van köztük.

Deezen közben egy másik közeli házba is megpróbált bejutni – amit a bejárati ajtónál lévő kamera rögzített –, de egyelőre azt sem tudni, hogy ott mi lett volna a célja.

A színészt már tavaly is letartóztatták, akkor is hasonlóan zavartan viselkedett: egy étteremben jelenetet rendezett, a kiérkező rendőröket pedig tányérokkal dobálta. A rendőrségi fotón igen különösen vigyorgott, a mostani fogdai felvételen már nem tűnik olyan vidámnak.