Britney Spears bőrébe bújt a közmédia fiatal tévése

: Koltai Bori, az M5 kulturális csatorna műsorvezetője.
Vágólapra másolva!
Az M5 kulturális csatorna arca, Koltai Bori is vállalta, hogy a Csináljuk a fesztivált! következő adására átalakítsa a televízió szépségcsapata. A fiatal műsorvezető külsejét a 90-es évek amerikai popsztárja ihlette.
Vágólapra másolva!

Magyarországon is vírusként terjedt az amerikai popzene, feltűntek az első fiú- és lánybandák, a grunge stílus és a rockzenekarok, akik egyre gyakrabban választottak maguknak rövid beceneveket. Így született meg itthon többek között a Baby Sisters, a Hip Hop Boyz és a TNT – akiknek egy-egy dala április 16-án, szombat este elhangzik majd a Csináljuk a fesztivált! következő adásában.

Csináljuk a fesztivált 2022, Fotó: Polyák Attila - Origo

A 90-es évek slágereivel folytatódó műsorra hangolódott az M5 műsorvezetője, Koltai Bori is, akinek megjelenését a korszak legnagyobb popsztárja, Britney Spears inspirálta. A szőke tévés egy csillogó, vidám sminket kapott, amelyben megidézték az évtized jellegzetességeit.

Átalakulásával tökéletesen illene a Duna TV showműsorának következő adásába, amelyben ismét tíz korszakos magyar sláger, valamint sztárelőadó várja a nézőket. A következő adásban többek között Csepregi Éva, Heincz Gábor Biga, Lola, Kollányi Zsuzsi és Andelic Jonathan is előadnak egy-egy slágert a 90-es évek hazai repertoárjából.