G.w.M elhagyott felesége kikéri magának férje állításait

Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Varga Márk – azaz G.w.M – és elhagyott felesége között egyre jobban elmérgesedni látszik a helyzet, de mindketten igyekeznek szem előtt tartani gyerekeik érdekeit.
Vágólapra másolva!

Nagy Melanie bevallása szerint átgondolta a helyzetét és nem szeretne a továbbiakban a nyilvánosság előtt vitatkozni férjével, aki Kulcsár Edina oldalán találta meg a boldogságot. A nő szerint a gyerekek érdekei a legfontosabbak és az, hogy ők ebből a helyzetből a lehető legkevesebbet érzékeljék.

Anyaként úgy gondolja, hogy bármi is történt, a kislányának és kisfiának is szüksége van mindkét szülőre, ő ezért a legutóbbi nyilvános botrányból tanulva, nem fog többet a közönség előtt reagálni a rapper vádaskodására.


„Nem a külvilág felé szeretnék bizonygatni bármit is, nekem az a fontos hogy a családom, a gyerekeim ebből mit éreznek, ők tudják, hogy a vádakból mi igaz és mi nem. Eljön az a pont, amikor el kell fogadni azt, hogy ebben a helyzetben nincs más lehetőségünk, mint mondjuk a hatóságokhoz fordulni, és tőlük segítséget kérni.

Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt elfogadom. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen.

Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok – idézi a Blikk a Nagy Melanie szavait.