Haragszik a Csináljuk a fesztivált! zsűrijére Csepregi Éva

Csepregi Éva gyászolja kiskutyáját: így dolgozza fel a veszteséget
Vágólapra másolva!
Csepregi Éva is fellép majd a '90-es évek slágereit felelevenítő adásban, egyelőre nem tudni, hogy melyik dallal. Azt viszont egy interjúban elárulta, hogy megorrolt a zsűrire, amikor a Neoton Família egyik dalát lepontozták az egyik korábbi epizódban.
Vágólapra másolva!

A Neoton egyik slágerét adta elő Wolf Kati és Horányi Juli, akikhez Horváth Boldizsár is csatlakozott. A választott dal a Santa Maria volt, mellyel végül nem jutottak tovább az előadók. Csepregi egy interjúban reagált a történtekre, szerinte nem volt szerencsés a dalválasztás.

„Szerintem a Santa Maria nem a legjobb választás volt erre a versenyre. Még akkor sem, ha ez volt az első Neoton-dal, amely hatalmas nemzetközi sikereket ért el Spanyolországtól Ázsiáig, nem is beszélve az itthoni fogadtatásáról. Ez nem egy habkönnyű sláger, hiszen mi '79-ben azt énekeltük, hogy „de az se baj, hogy ha felfedezzük Amerikát".

– fogalmazott az énekesnő.

A kérdésre, hogy ő melyik dalt választotta volna, azt nyilatkozta, hogy a Holnap hajnalig – ami egyszer nyert a műsor egyik korábbi évadában – kézenfekvő választás lett volna, de nyilván a korábbi győzelem miatt nem lehetett.

Csepregi Éva Forrás: Life TV

A Nyár van vagy a Kétszázhúsz felett – ismertebb – dalokkal szerinte nagyobb esélye lett volna a versenyzőknek, bár szerinte kevesen boldogulnak a Neoton dalokkal, mert annyira az eredeti előadókra lettek szabva. Csepregi Éva nem tudna egy győztes dalt választani, inkább előadókban gondolkodik.

„Egyet nem tudok. Inkább előadókat mondanék: az én döntőmben lenne dal az Illéstől, Kovács Katitól, Koncz Zsuzsától és a mostaniak közül Wolf Katitól" – mondta a Blikknek az énekesnő.