Young G Béci és családja nehéz időket él át, először Mészáros Norina életmentő műtétje miatt töltöttek huzamosabb időt a kórházban, majd 11 hónapos gyereküket már másodjára kellett sürgősen bevinni.

Ahogy korábban megírtuk, kórházban kezelik a rapper kislányát, akit még most is benntartanak az orvosok. Ez teljesen áthúzta számításaikat a hosszú hétvégére, amit végre a családdal tudtak volna tölteni.

"Nagyon vártuk már ezt a hétvégét. Terveztük, hogy a kislánnyal elmegyünk Miskolcra. Ott akartuk tölteni az egész ünnepet. A kicsi tudott volna lenni a mamákkal, kicsit a szabadban lehettek, de mikor engedik a kórházból? Na mikor? Kedden. Hihetetlen. Norina már napok óta bent van a kislánnyal és nagyon-nagyon elfáradt. Ma bemegyek és leváltom, hogy hadd tudjon pihenni egy kicsit – nyilatkozta Young G Béci a Borsnak.

Legalább már annyi kapaszkodójuk van, hogy tudják, hamarosan hazatérhetnek otthonukba, bár ez a helyzet könnyen elkerülhető lett volna a rapper szerint, ha kislánya kezelőorvosa nem diagnosztizálja félre a gyereket.

Egy félrediagnózisról van szó...hát ilyet hogy lehet csinálni? Az emberek tanulnak azért, hogy orvosok legyenek, kitanulják a szakmát, szóval szerintem el lehetne várni, hogy ne diagnosztizáljanak félre egy pár hónapos gyereket. De most ilyenkor mit tud csinálni egy apa? Már elkezdtünk keresni másik orvost, mert ezt a nőt valamiért senki nem szereti..." – mondta a csalódott apuka.