Így ünneplik a húsvétot a hazai sztárok

húsvét, 2022, celebek
Tolvai Reni, Kárpáti Rebeka, Rubint Réka
Vágólapra másolva!
A hosszú hétvégét általában szeretteink körében töltjük, ez az időszak főként a családé. Nincs ez másképp a hazai sztároknál sem, legtöbben családi körben készülődnek az ünnepre, de akadnak olyanok is, akik kihasználják a négynapos ünnepet és külföldre utaznak.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni

Szépen felöltözve, az ünnepi asztalnál ülve mutatja meg a jellegzetes húsvéti menüt, amely szinte minden család asztalán megtalálható a napokban. Az énekesnő jó hangulatban, családjával tölti az ünnepet.

Szabó Ádám

Az énekes az ünnep alkalmából elutazott Hollókőre, ahol gyorsan forgatott egy videóklipet Curtisszel és Horváth Boldizsárral a Meglocsolnálak című közös dalukhoz. Igazán autentikus környezetben és népviseletben jelennek meg az énekesek és a táncosok is, amivel megidézik a régi húsvétok hangulatát. A csapat mutatott pár képet is a felvétel napjáról a hivatalos közösségi oldalukon.

Rubint Réka és családja

A fitneszedző éppen a szokásos alakreform táborát tartja Zanzibáron, ahová az egész család elkísérte. Ők is ünnepelnek, de elsősorban nem a húsvétot, hanem a családfő, Schobert Norbert 51. születésnapját, mely április 16-án volt.